AUTHOR Elan 2019 20" stříbrná/červená touring E-kolo

Author
Akce
-41%
Doprava zdarma
Číslo produktu: UA#42912013

Model ELAN je typické městské kolo na 26" kolech s „low step“ rámem, kterému také v tomto případě nebrání baterie na dolní rámové trubce, protože je umístěna také na nosiči. Tento model je vybaven systémem s použitím zadního…

Více arrow-right
Jak vybrat elektrokolo
tools
Montáž a seřízení zdarma

Ušetříte tak až 590 Kč za montáž a dodatečné seřízení

arrow-right
33 990 Kč
Ušetříte: 14 000 Kč
19 990 Kč včetně DPH
Vyprodaný
Na prodejně: 0 ks
Na eshopu: 0 ks
icon
Získejte dárek v našem e-shopu
  • 7 % sleva při nákupu nad 40 000 Kč

  • 5 % sleva při nákupu nad 15 000 Kč

Sleva bude odečtena v košíku. Nevztahuje se na již zlevněné zboží.
Popis Technické specifikace Více o motoru

AUTHOR Elan 2019 20" stříbrná/červená touring E-kolo

Model ELAN je typické městské kolo na 26" kolech s „low step“ rámem, kterému také v tomto případě nebrání baterie na dolní rámové trubce, protože je umístěna také na nosiči. Tento model je vybaven systémem s použitím zadního motoru Bafang s nominálním výkonem 250 W a baterií na nosiči s kapacitou 10.4 Ah, ale 43 V napětím systému. Díky tomu má baterie výslednou Watt hodinovou kapacitu téměř 450 Wh.
Samozřejmostí je dálkové ovládání režimů pomoci, které má 5 úrovní módů a „walk assistenci“ (podporou při chůzi s kolem). Toto kolo není pouze dámským modelem, ale je připraveno včetně designu coby unisex model. Bafang je již přes 11 let jedním z největších výrobců komponentů pro elektrokola na světě. V Evropě se jeho elektromotory staly standardem pro střední a nižší třídu.
Rám je  vybaven všemi konstrukčními prvky potřebnými pro touringová kola – závitovými očky pro vzpěry nosiče a integrovaného zámku v sedlových, resp. řetězových vzpěrách, jakož i závity v patkách rámu pro vzpěry blatníků. Ke všem těmto nezbytnostem pro touringová kola jsme samozřejmě doplnili všechny záležitosti potřebné pro elektrokolo. Tedy především pro vedení veškeré elektrické kabeláže, uložení baterie atd. Jedná se hlavně o vstupy a výstupy z/do rámu a také o skrytí kabelů uvnitř rámu.
Toužíte po elegantním a ekologickém dopravním prostředku do města? Chcete opět usednout do sedla a objevovat nová místa ve vašem okolí? Jde vám o komfort, ale nechcete se vzdát výkonu? Pak je Elan tím pravým společníkem právě pro vás!

Parametry
Průměr kola:
26"
Velikost rámu:
20"
Pohlaví:
Dámské
Barva:
stříbrná
Typ motoru:
Bafang zadní motor

NÁBOJOVÝ NEBO-LI ZADNÍ MOTOR BAFANG

Každou jízdu vám zpříjemní tichý motor Bafang Silent Plus, který jsme zapletli do středu zadního kola. Nominální výkon motoru je 250 W s maximálním točivým momentem až 45 Nm. Celý systém je vybavený takzvanou sinusovou technologií řízení, která se vyznačuje velmi tichým chodem a efektivnějším využitím energie. Díky ní má tak vaše elektrokolo vyšší dojezd na jedno nabití.

 

Alternativní produkty
Městské elektrokolo Leader Fox NEBA 28", 2021-2 20" černá/lesklá
Akce
-10%
Doprava zdarma
E-CITY, INDUKTORA 2023-2 Vel. rámu: 18" Motor: zadní KOLA NA PRODEJ
Doprava zdarma
LEADER FOX E-BIKE 26" LATONA 18"-3, DARK BLUE MATT (rear motor), vel. 18"
Doprava zdarma
Leader Fox SAGA, 2023-3   /28''/ vel. 20"
Doprava zdarma

Leader Fox SAGA, 2023-3 /28''/ vel. 20"

Baterie
504Wh
Typ motoru
Bafang M300

Proč nakupovat u nás?

Rychlé doručení

Osobní přístup

Široký výběr zboží

Nákup na splátky

Půjčovna elektrokol

Načítám