Koloběžka KOSTKA TRAVEL Wedding (G5) - Limitovaná svatební edice Barva Army Green / Black

Kostka
Doprava zdarma
Číslo produktu: 794_2834

28"-20" koloběžka na výlety a sport

Více
Vyprodaný
Na prodejně: 0 ks
Na eshopu: 0 ks
icon
Získejte dárek v našem e-shopu
  • 7 % sleva při nákupu nad 40 000 Kč

  • 5 % sleva při nákupu nad 15 000 Kč

Sleva bude odečtena v košíku. Nevztahuje se na již zlevněné zboží.
Popis Technické specifikace

Koloběžka KOSTKA TRAVEL Wedding (G5) - Limitovaná svatební edice Barva Army Green / Black

Ať už vyrazíte na pohodovou projížďku po okolí, nebo budete odraz za odrazem směřovat za vzdálenými cíli, KOSTKA TRAVEL, koloběžka na turistiku a sportovní vyžití vám poskytne nezapomenutelný zážitek. Při koloběhu poznáte svět z netušených úhlů. Tak nastupovat, vyrážíme! Jakmile se poprvé odrazíte, vynikající jízdní vlastnosti této turistické sportovní koloběžky pro dospělé vám ihned přirostou k srdci (nebo k noze). Koncept koloběžky KOSTKA TRAVEL vychází z nejpopulárnější koloběžky KOSTKA TOUR, kompletně jsme však přepracovali geometrii řízení, osadili větší přední kolo a vylepšili hlavní rámovou trubku. KOSTKA TRAVEL se tak pyšní perfektní ovladatelností a stabilitou, a to i při vyšších rychlostech.

Abyste s grácií profrčeli i lehkým terénem, disponuje koloběžka 28" předním kolem, které snáze překonává nerovnosti. O nízký valivý odpor se postarají pláště Schwalbe Kojak, jež nejlépe přilnou k hlaďoučkému asfaltu, avšak zvládnou polňačku i lesní cestu. Mimochodem, nemusíte se bát ani při dešti na asfaltu neklouže.

V rámci zvýšení vašeho pohodlí jsme tuto koloběžku pro volný čas a výlety postavili na zúžené koncepci rámu a vidlic, založené na 65mm nábojích. Tento počin zabraňuje kontaktu odrazové nohy s koloběžkou, což pozitivně ovlivňuje celkový jízdní komfort. Za efektivní, rychlou a pohodlnou jízdou zase stojí dvoustenné ráfky Dragon s nerezovým výpletem a náboje Kostka HK 6524 RS na průmyslových ložiscích od japonského NTN. Jednou za čas určitě zavadíte nášlapem koloběžky o nějaký ten hrbol, tomu se zkrátka vyhnout nedá... Abychom v těchto kolizních situacích ochránili samotný rám, a prodloužili tak jeho životnost, opatřili jsme spodní stranu nášlapu speciálními sváry a výztuhou, která zároveň zvyšuje tuhost koloběžky. Tato koloběžka je osazena novými ergonomickými řídítky Kostka FBH 680-50 Al Wings, které byly vyvinuty přímo pro koloběh. Konce řídítek jsou uzpůsobeny vašemu zápěstí a přirozenému úchopu, nedochází tak ke zbytečnému namáhání vašich rukou. Každá jízda jednou končí... Až tedy budete chtít zastavit, dopomohou vám k tomu vždy účinně a spolehlivě kvalitní véčkové brzdy Shimano 4000. Koloběžka TRAVEL je rozený turista a cestovatel pro sportovní vyžití, který rád vyráží na delší výlety, ale rozhodně se nebude nudit ani na krátké projížďce po okolí. Tato koloběžka s nafukovacími koly pro dospělé vám bude věrným společníkem na asfaltu i nezpevněných cestách, a co je hlavní, zažijete s ní fůru skvělé zábavy, která vás nikdy neomrzí. Vhodná je od 170 cm a postavy vyšší vzrůstu.

Radar vlastností

TerénMěstoSilniceDospělíDětiVenčení012345JS chart by amCharts

Základní specifikace

Výška 1030 mm
Délka 1750 mm
Hmotnost 9,3 kg (10 kg s doplňky)
Nosnost rámu 150 kg
Velikost předního kola 28"
Velikost zadního kola 20"
Světlost nášlapu 50 mm
Délka nášlapu 420 mm
Rozvor kol 1180 mm
Šířka řidítek 680 mm

Vybavení

Brzdy Shimano 4000
Náboje KOSTKA HK 6524 RS
Obutí Schwalbe KOJAK
Ráfky Dvoustěnné - DRAGON
Představec KOSTKA SK 2822 S
Řídítka KOSTKA FBH Wings 680-50 Al
Vidlice Pevná 28" - 65 mm
Ložiska (Náboje) Průmyslová
Hlavové složení A-Head
Madla Tvrzená pěna
Paprsky Nerezové
Duše Autoventilek
Zátky Plastové odrazové
Parametry
Barva:
zelená
Modelový rok:
2020
Technické specifikace
Průměr předního kola:
28"
Průměr zadního kola:
20"
Alternativní produkty
Koloběžka ONE COBRA 4.2
Akce
-17%
Doprava zdarma
Koloběžka KOSTKA TRAVEL MAX (G6) Barva Royal Blue
Doprava zdarma
CROSS Hard 6.2-1
Doprava zdarma
Crussis koloběžka COBRA 4.2-1
Doprava zdarma

Proč nakupovat u nás?

Rychlé doručení

Osobní přístup

Široký výběr zboží

Nákup na splátky

Půjčovna elektrokol

Načítám