Vidlice odpr. 26" tapered Suntour AXON RL-R 15QLOC 100mm bílá

Doprava zdarma
Číslo produktu: 24197

Vysoké požadavky na kvalitu, spolehlivost a nízkou hmotnost splňují kromě nejvyššího provedení Werx také ostatní modely řady Axon. Karbonový materiál vnějších nohou v tomto případě nahradila lehká magneziová slitina. Sloupek řízení a horní dutá korunka dostaly pevné hliníkové provedení. Uvnitř však zůstalo vše přesně tak, jak se na špičkovou závodní vidlici sluší a patří. Efektivně pracující vzduchové odpružení a pokročilý systém tlumení s uzavřenou olejovou patronou uspokojí každého profesionálního i amatérského bikera bez rozdílu.Magnéziové vnější nohy s pevnou patnáctimilimetrovou osou, hliníkové vnitřní kluzáky a konečně hliníková korunka s kónickým sloupkem řízení patří k tomu nej co může Axon nabídnout. Axon ani ve svém cenově dostupnějším, stále však velmi lehkém a odolném provedení nerezignoval na nejnovější technologie a nabízí do puntíku vše, co od moderní vidlice očekáváte. U nejvýše postavených verzí Elite k tomu všemu dále připočtěte dutou horní korunku a pevnou titanovou osu.Systém vzduchového odpružení s uzavřeným typem olejové tlumící patrony je u vidlic řady Axon standardem napříč všemi produkčními verzemi. Vrcholem nabídky zůstává provedení RLRC s dálkovým zamykáním z řidítek a možností nastavení rychlosti odskoku a míry nízkorychlostní komprese.

Více
Vyprodaný
Na prodejně: 0 ks
Na eshopu: 0 ks
icon
Získejte dárek v našem e-shopu
  • 7 % sleva při nákupu nad 40 000 Kč

  • 5 % sleva při nákupu nad 15 000 Kč

Sleva bude odečtena v košíku. Nevztahuje se na již zlevněné zboží.
Popis Technické specifikace

Vidlice odpr. 26" tapered Suntour AXON RL-R 15QLOC 100mm bílá

Vysoké požadavky na kvalitu, spolehlivost a nízkou hmotnost splňují kromě nejvyššího provedení Werx také ostatní modely řady Axon. Karbonový materiál vnějších nohou v tomto případě nahradila lehká magneziová slitina. Sloupek řízení a horní dutá korunka dostaly pevné hliníkové provedení. Uvnitř však zůstalo vše přesně tak, jak se na špičkovou závodní vidlici sluší a patří. Efektivně pracující vzduchové odpružení a pokročilý systém tlumení s uzavřenou olejovou patronou uspokojí každého profesionálního i amatérského bikera bez rozdílu.

Magnéziové vnější nohy s pevnou patnáctimilimetrovou osou, hliníkové vnitřní kluzáky a konečně hliníková korunka s kónickým sloupkem řízení patří k tomu nej co může Axon nabídnout. Axon ani ve svém cenově dostupnějším, stále však velmi lehkém a odolném provedení nerezignoval na nejnovější technologie a nabízí do puntíku vše, co od moderní vidlice očekáváte. U nejvýše postavených verzí Elite k tomu všemu dále připočtěte dutou horní korunku a pevnou titanovou osu.

Systém vzduchového odpružení s uzavřeným typem olejové tlumící patrony je u vidlic řady Axon standardem napříč všemi produkčními verzemi. Vrcholem nabídky zůstává provedení RLRC s dálkovým zamykáním z řidítek a možností nastavení rychlosti odskoku a míry nízkorychlostní komprese.


Parametry
Modelový rok:
2012
Technické specifikace
Délka sloupku:
272 mm
Maximální průměr kotouče:
203 mm
Model:
axon
Nastavení komprese:
ano
Nastavení odskoku:
ano
Nastavení pružení:
tlak vzduchu
Osa:
qlc
Použití:
xc
Průměr osy:
15 mm
Tlumení:
olejová patrona
Typ sloupku:
ahead tapered
Uzamykání vidlice:
z řidítek
Velikost kol:
26"
Vnější nohy:
mg
Zdvih:
100 mm
Výrobce:
sr suntour
Boost osa:
ne
Průměr vnitřních nohou vidlice:
32 mm
Uchycení brzdy:
postmount disc
Alternativní produkty
Vidlice odpr. 29" 28,6/255 ahead Suntour XCR AIR RL-R DISC 15QLC32, černá, 100mm
Akce
-8%
Doprava zdarma
Vidlice odpr. 27,5" tapered Suntour RAIDON32-Boost RL-R 15QLC, černá, 120mm
Doprava zdarma
00.4118.123.004 - ROCKSHOX AM RS MNR RL 190X51/7.5X2.0 MM 430 C2 Uni
Doprava zdarma
Vidlice odpr. 29" 28,6/255 ahead Suntour XCM RL DISC, černá, 100mm
Akce
-14%

Proč nakupovat u nás?

Rychlé doručení

Osobní přístup

Široký výběr zboží

Nákup na splátky

Půjčovna elektrokol

Načítám