Kalhoty Gravel Black

Doprava zdarma
Číslo produktu: 46408

Dlouhé kalhoty Gravel jsou ideálním technickým oděvem pro vaše dobrodružství na šotolině a v terénu. Jsou vyrobeny z materiálu termofleece Blizzard s úpravou Aquazero-eco a odpuzují vodu a bláto i v těch nejextrémnějších podmínkách. Zadní část šlí je vyrobena z jednoho kusu střihu, který se na přední straně rozděluje do dvou bezešvých elastických pásků, které kopírují vaše pohyby, aniž by vás omezovaly. U kotníků nabízí měkká elastická manžeta skvělé pohodlí při šlapání. Vložka C3, která díky gelové struktuře nabízí maximální ochranu proti nárazům, je ideální pro dlouhé hodiny v sedle. Díky reflexním prvkům budete dobře viditelní i za špatné viditelnosti. Dvě kapsy na stehnech a dvě další kapsy na spodní části zad nabízejí ideální prostor, abyste s sebou na vyjížďky mohli vozit to nejnutnější.

Více
Vyprodaný
Na prodejně: 0 ks
Na eshopu: 0 ks
icon
Získejte dárek v našem e-shopu
  • 7 % sleva při nákupu nad 40 000 Kč

  • 5 % sleva při nákupu nad 15 000 Kč

Sleva bude odečtena v košíku. Nevztahuje se na již zlevněné zboží.
Popis Technické specifikace

Kalhoty Gravel Black

Dlouhé kalhoty Gravel jsou ideálním technickým oděvem pro vaše dobrodružství na šotolině a v terénu.

Jsou vyrobeny z materiálu termofleece Blizzard s úpravou Aquazero-eco a odpuzují vodu a bláto i v těch nejextrémnějších podmínkách. Zadní část šlí je vyrobena z jednoho kusu střihu, který se na přední straně rozděluje do dvou bezešvých elastických pásků, které kopírují vaše pohyby, aniž by vás omezovaly. U kotníků nabízí měkká elastická manžeta skvělé pohodlí při šlapání.

Vložka C3, která díky gelové struktuře nabízí maximální ochranu proti nárazům, je ideální pro dlouhé hodiny v sedle. Díky reflexním prvkům budete dobře viditelní i za špatné viditelnosti.

Dvě kapsy na stehnech a dvě další kapsy na spodní části zad nabízejí ideální prostor, abyste s sebou na vyjížďky mohli vozit to nejnutnější.

Parametry
Pohlaví:
Pánské / Unisex
Technické specifikace
Varianta:
xxl
Rok:
2021
Pohlaví:
pánské
Alternativní produkty
Elastické kalhoty CRUSSIS - ONE, černá/bílá
Crussis Dámské cyklistické kalhoty CRUSSIS, černá/růžová
AUTHOR Kalhoty 3/4 Lady Sport X8  Endurance L (černá)
Elastické kalhoty CRUSSIS - ONE, černá/bílá

Proč nakupovat u nás?

Rychlé doručení

Osobní přístup

Široký výběr zboží

Nákup na splátky

Půjčovna elektrokol

Načítám