Zimní Bunda Vega Absolute AKCE

Akce
-23%
Doprava zdarma
Číslo produktu: 47258

Akční nabídka: Bunda Vega Absolute je k dostání za speciální cenu 189 € (namísto obvyklé doporučené MOC 239€). Zima a déšť už nejsou žádnou překážkou, protože přichází nový model Santini Vega Absolute s třívrstvou nepromokavou ochranou Polartec® Power Shield® Pro. Bunda Vega Absolute, která je novinkou v zimní kolekci 2021/22 a výsledkem dlouholeté spolupráce značky Santini se společností Polartec®, je určena do extrémních povětrnostních podmínek a nabízí vynikající ochranu nejen před chladem a větrem, ale také před deštěm. Partnerství Santini-Polartec® přineslo dalšího vítěze: bundu Vega Absolute, která se zřejmě stane skutečným must-have v šatníku každého cyklisty. tkanině Polartec® Power Shield® Pro, která je voděodolná (tlak vodního sloupce: 5 000 mm), lehká a prodyšná. Tento jedinečný materiál nabízí skvělou ochranu bez ztuhlých rukou a hlasitého šustění tradičního hard shellu. Funkční prodyšná vrstva Power Shield® Pro snadno uvolňuje přebytečné tělesné teplo a vlhkost, které vznikají pocením, a zajišťuje tak vynikající prodyšnost. Nabízí také výjimečnou ochranu proti větru, tělo uživatele zůstává uvnitř bundy v suchu i teple, a to i za větru a deště.  V oblasti hrudníku, krku a zadních kapes  je použitý větruodolný materiál s vodoodpudivou úpravou. Její vysoký límec je navržen pro maximální ochranu i za nepříznivého počasí s bezšvým okrajem pro optimální pohodlí. Manžety rukávů mají rovněž bezešvý lem s ergonomickým tvarem na zápěstí. Reflexní detaily v oblasti hrudníku u kapsy a logo Santini na levém rameni zajišťují viditelnost uživatele na silnici, stejně jako volba fluorescenční žluté barvy pro části hrudníku, krku, zadní kapsy a logo Santini na zádech. Voděodolná kapsa na zip na hrudi udrží cennosti v bezpečí a suchu. Kupující navíc obdrží zdarma zadní blatník Ass-save s logem Santini ve stejné barvě.

Více
6 499 Kč
Ušetříte: 1 509 Kč
4 990 Kč včetně DPH
Vyprodaný
Na prodejně: 0 ks
Na eshopu: 0 ks
icon
Získejte dárek v našem e-shopu
  • 7 % sleva při nákupu nad 40 000 Kč

  • 5 % sleva při nákupu nad 15 000 Kč

Sleva bude odečtena v košíku. Nevztahuje se na již zlevněné zboží.
Popis Technické specifikace

Zimní Bunda Vega Absolute AKCE

Akční nabídka: Bunda Vega Absolute je k dostání za speciální cenu 189 € (namísto obvyklé doporučené MOC 239€).

Zima a déšť už nejsou žádnou překážkou, protože přichází nový model Santini Vega Absolute s třívrstvou nepromokavou ochranou Polartec® Power Shield® Pro.

Bunda Vega Absolute, která je novinkou v zimní kolekci 2021/22 a výsledkem dlouholeté spolupráce značky Santini se společností Polartec®, je určena do extrémních povětrnostních podmínek a nabízí vynikající ochranu nejen před chladem a větrem, ale také před deštěm.
Partnerství Santini-Polartec® přineslo dalšího vítěze: bundu Vega Absolute, která se zřejmě stane skutečným must-have v šatníku každého cyklisty.

tkanině Polartec® Power Shield® Pro, která je voděodolná (tlak vodního sloupce: 5 000 mm), lehká a prodyšná. Tento jedinečný materiál nabízí skvělou ochranu bez ztuhlých rukou a hlasitého šustění tradičního hard shellu. Funkční prodyšná vrstva Power Shield® Pro snadno uvolňuje přebytečné tělesné teplo a vlhkost, které vznikají pocením, a zajišťuje tak vynikající prodyšnost. Nabízí také výjimečnou ochranu proti větru, tělo uživatele zůstává uvnitř bundy v suchu i teple, a to i za větru a deště. 

V oblasti hrudníku, krku a zadních kapes  je použitý větruodolný materiál s vodoodpudivou úpravou. Její vysoký límec je navržen pro maximální ochranu i za nepříznivého počasí s bezšvým okrajem pro optimální pohodlí. Manžety rukávů mají rovněž bezešvý lem s ergonomickým tvarem na zápěstí.

Reflexní detaily v oblasti hrudníku u kapsy a logo Santini na levém rameni zajišťují viditelnost uživatele na silnici, stejně jako volba fluorescenční žluté barvy pro části hrudníku, krku, zadní kapsy a logo Santini na zádech.

Voděodolná kapsa na zip na hrudi udrží cennosti v bezpečí a suchu.

Kupující navíc obdrží zdarma zadní blatník Ass-save s logem Santini ve stejné barvě.

Technické specifikace
Varianta:
xl
Rok:
2022
Alternativní produkty
AUTHOR Bunda FlowPro X7 ARP L (žlutá-neonová/černá)
Bunda SANTINI Guard neo shell Verde Militare - M
Akce
-7%
Doprava zdarma
2022 MAVIC BUNDA SIROCCO BLACK (LC1961400) L
Vega Multi Bunda Fluo Orange
Akce
-48%
Doprava zdarma

Proč nakupovat u nás?

Rychlé doručení

Osobní přístup

Široký výběr zboží

Nákup na splátky

Půjčovna elektrokol

Načítám